V družinskem podjetju DOVŽAN d.o.o. že 25 let skrbimo za zadovoljstvo naših strank. Kupci iz cele Slovenije se k nam vračajo zaradi strokovnega svetovanja, zanesljivosti in kvalitetnih storitev. 

Z dolgoletnimi izkušenjami vam pomagamo pri izbiri prave prikolice za vaše transporte. Naš program v prvi vrsti obsega prikolice vrhunskega nemškega proizvajalca BÖCKMANN in TPV. Na naših cestah srečujete  ljubitelje konj, kmete in živinorejce, gradbenike, avtomobilske servise, vrtnarje in narodnozabavne ansamble, ki vsakodnevno uporabljajo prikolice iz našega programa. 

Delimo jih na dva sklopa: na vrhunske prikolice za profesionalno uporabo in ugodnejši hobi program.

Profesionalne prikolice BÖCKMANN proizvaja že več kot 60 let. V programu imajo izjemno kvalitetne prikolice za različne namene in sicer nizkopodne prikolice s kolesi ob strani, visokopodne prikolice s kolesi pod podom, prikolice za prevoz gradbenih strojev, prikolice za avtovleko, kovček prikolice in seveda prikolice za prevoz konjev ter za prevoz goveje živine. Vodilo “Iz prakse za prakso” je skrivnost uspeha podjetja, ki zaposluje več kot 400 ljudi. Podjetje je razvilo mnogo inovacij, ki so se izkazale kot nepogrešljive in postale standard v industriji. 

Naš hobi program pa obsega kvalitetne prikolice slovenskega proizvajalca TPV. Lahke tovorne prikolice iz serije EU so na voljo v najrazličnejših različicah in dimenzijah. Naj bo to sprednje odpiranje, povišane stranice, ogrodje s ponjavo, podložno kolo ali naletna zavora. Izdelane iz 1,3 mm aluminizirane pločevine ali iz rebraste aluminizirane pločevine bodo zanesljiv partner pri vseh opravilih. Prav tako so na voljo prikolice za prevoz motornih koles: za prevoz enega ali dveh motornih koles, po potrebi pa tudi treh ozkih motornih koles. Poleg tega pa imamo v programu tudi prikolice za prevoz vozil ter različnih plovil. 

Že od samih začetkov podjetja pred 25 leti pa se ukvarjamo tudi s prodajo avtodelov za vse znamke osebnih vozil. Naše stranke nam zaupajo že vrsto let, ker pri nas vedno dobijo rezervne dele vrhunske kvalitete. Naša ponudba obsega ves potrošni material, maziva, zimske tekočine, karoserijske dele in prtljažnike. Več o našem sortimentu avtodelov lahko preberete tukaj.