Schmidt


boksizapsePodjetje Schmidt se že več kot 25 let ukvarja s proizvajanjem prevoznih sredstev in podobnih pripomočkov. Z visoko kvaliteto in fleksibilnostjo hitro in zanesljivo izpolnjujejo želje strank.
Ker smo mi – podjetje Dovžan d.o.o. iz Podljubelja – glavni in edini zastopnik za Slovenijo, bi Vam radi omogočili čim cenejši in najlažji nakup omenjene opreme.
Večkrat se želite odpeljati kam s svojim jeklenim konjičkom, potem pa nastopi problem, kam dati vašega kosmatega štirinožca. Za seboj pušča dlake in to zna biti zelo nadležno. Glede odstranjevanja dlak Vam podjetje Dovžan d.o.o. ne more pomagati, lahko pa Vam ponudimo idealno rešitev – bokse za pse. Vi samo pokličete gospoda Jožeta Dovžana na številko 040-611-400 ob klicu iz Slovenije ali 00386/40-611-400 ob klicu iz Hrvaške ali od drugod.

Univerzalni boksi za pse so na voljo v 2 različnih višinah, 3 globinah in več možnih širinah, tako, da jih brez problema spravite v prtljažni prostor vašega avtomobila. Na voljo so boksi za enega ali dva psa. Vi samo pomerite svoj avtomobil, premislite, kakšna velikost iz spodnje tabele bi Vam najbolje ustrezala in zavrtite telefonsko številko 040-611-400!

 

 

BOKSI ZA PSE  PRIKOLICE ZA PSE
 izhod  junior_small1